سامانه ثبت نام و مصاحبه  Members

اعلانات
اطلاعیه شماره (1) درخصوص مرحله دوم ارزیابی تخصصی آزمون نیمه متمرکز دکتری سال تحصیلی1404- 1403

ضمن عرض تبریک به داوطلبانی که مجاز به شرکت درمرحله دوم (ارزیابی تخصصی) آزمون دکتری سال 1403 دانشگاه شهرکرد شده ­اند، موارد زیر به اطلاع می‌رسد:

• داوطلبان محترم لازم است نسبت به ثبت نام اولیه، تکمیل فرم­های مربوطه، بارگذاری و ارسال مدارک و مستندات آموزشی و پژوهشی و پرداخت هزینه مصاحبه به­صورت غیرحضوری (الکترونیکی) و صرفاً از طریق سامانه مصاحبه این دانشگاه (https://register.sku.ac.ir/) مطابق با شیوه نامه نسبت به ثبت نام و بارگذاری مدارک مورد نیاز اقدام نمایند. عدم ثبت نام الکترونیکی یا عدم بارگذاری مدارک منجر به محرومیت از مصاحبه می ­گردد.
  • داوطلبان با استفاده ازکد ملی و شماره داوطلبی (یا شماره پرونده) ثبت نام سنجش وارد سامانه ثبت نام و مصاحبه دانشگاه شده و نسبت به تکمیل پرونده و ثبت نام اقدام نمایند.
  • کلیه مدارک و مستندات می­بایست از طریق سامانه مذکور و تا 3 روز قبل از تاریخ انجام مصاحبه حضوری (که بر اساس اطلاعیه شماره 2 متعاقبا اعلام می­گردد) بارگذاری گردد. به مدارکی که بعد از انقضای مهلت، بارگذاری شوند ترتیب اثر داده نخواهد شد و امتیازی به آن‌ها تعلق نمی­گیرد.
  • صحت اطلاعات وارد شده در سامانه به عهده داوطلب می باشد. تبعات ناشی از مغایرت مدارک بارگذاری شده با اصل مدارک ارائه شده بر عهده داوطلب می‌باشد.
  • رشته امتحانی داوطلب باید با رشته فارغ التحصیلی مطابقت داشته باشد (طبق دفترچه شماره ۱ راهنمای آزمون ورودی دکتری سال ۱۴۰۲ سازمان سنجش آموزش کشور). در غیر این صورت داوطلب مجاز به شرکت در مصاحبه نمی‌باشد.
  • داوطلبان لازم است جهت دستیابی به اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه و زمان برگزاری مصاحبه، به اطلاعیه شماره (2) که از طریق وب سایت دانشگاه او در قسمت اطلاعیه ها اطلاع رسانی خواهد شد، مراجعه نمایند. لذا ضروری است مستمراٌ به سایت دانشگاه مراجعه گردد.
  • ارایه اصل مدارک بارگذاری شده در سامانه مصاحبه در جلسه حضوری مصاحبه الزامی است. عدم ارایه اصل مستندات منجر به‌ عدم دریافت امتیاز مربوطه خواهد شد.
  • وجه ثبت نام برای ارزیابی تخصصی داوطلبان آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 1403، مبلغ 2/000/000 ریال (معادل دویست هزار تومان) می ­. باشد که در زمان ثبت نام به صورت الکترونیکی دریافت می شود.

تذکر: وجه پرداختی در صورت انصراف یا عدم پذیرش مسترد نمی ­گردد.

مدارک لازم جهت بارگذاری در سامانه و مصاحبه حضوری:

• گواهی پایان تحصیلات و ریز نمرات تایید شده مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد

تذکر: آن دسته از متقاضیانی که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می باشند علاوه بر مدرک کارشناسی ناپیوسته می بایست مدرک کاردانی را نیز بارگذاری و ارایه دهند.

• شناسنامه و کارت ملی
  • مستندات و مدارک آموزشی و سوابق پژوهشی و فناوری داوطلب
  • حکم کارگزینی و فرم ویژه متقاضیان استفاده از سهمیه مربیان (واجد شرایط مندرج در صفحه 11 دفترچه راهنمای انتخاب رشته) و موافقت نامه دانشگاه محل خدمت با تحصیل تمام وقت در دانشگاه شهرکرد.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه

محتوی شماره : 34